مفتول گالوانیزه و خرید گزینه های سیم گالوانیزه

با این حال با توجه به کیفیت و طول عمر پایین سیم های خاردار ساخته شده با مفتول سیاه، معمولا از سیم خاردارهای تولید شده با مفتول گالوانیزه استفاده می‌شود.

در این روش دیگر از مواد مذاب استفاده نمی شود و پیچیدگی روش اول را ندارد. در این روش از جریان الکتریکی برای پوشش سطح فولاد استفاده می شود. در واقع فلز روی از طریق آبکاری با برق به وسیله الکترولیز روی فولاد قرار می گیرد که یک پوشش تک جزئی می باشد.

سیم‌ها از ماشین کشش عبور می کند، سیم های فولادی به اندازه دلخواه در می آیند.

گالوانیزه کردن موجب می‌شود که لایه‌ای از فلز روی در سطح اتصالات فلزی و همچنین لوله‌ها قرار بگیرد و از آن در برابر عوامل محیطی فرسایش و خوردگی محافظت کند. استفاده از اتصالات گالوانیزه در سیستم لوله کشی به استحکام بیشتر این فرآیند کمک زیادی می‌کند.

در اصل، سیم پایه، در یک لایه بسیار نازک از روی روکش پوشانده شده است.

یکی دیگر از رایج‌ترین انواع اتصالات در لوله‌های گالوانیزه اتصالات فلنج دار هستند این اتصالات معمولاً از جنس آلیاژ چدن هستند و اینجا کلیک کنید به صورت دنده‌ای یا جوشی به سر لوله مورد نظر وصل می‌شوند. از این اتصالات برای بستن لوله‌ها در تغیر مسیر و یا تغییر دادن قطر لوله استفاده می‌شود و به آن اتصال دهنده شیر به لوله نیز گفته می‌شود.

انعطاف پذیری: یکی از مهم ترین مزایای این مفتول انعطاف پذیری آن می باشد که مانع از پیچ خوردگی می شود.

این همان چیزی است که آن را برای استفاده در فضای باز، مانند روی نرده ها، بسیار مناسب می کند و باعث می شود تا از زنگ زدگی جلوگیری شود.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

همچنین سیم مفتول در ساخت قفس ها، قالب ها و بسته بندی نیز مورد استفاده است.

سیم فولادی نیز به راحتی قابلیت خراشیده شدن را دارد و حال اگر شما بتوانید از سیم گالوانیزه برای آن استفاده کنید، در واقع سیم فولادی خود را محکم تر و مقاوم تر از قبل کرده اید.

از چه روش‌هایی برای گالوانیزاسیون اتصالات استفاده می‌شود؟

انواع متفاوتی از سیم مفتول در بازار وجود دارد که نوع مفتولی و نوع گالوانیزه آهن مصرف بیشتری دارند. همچنین مفتول مسی که در صنعت برق بسیار پرکاربرد است از دیگر نوع این محصول می باشد. به طور کلی مفتول های فولادی به صورت زیر دسته بندی می شوند. انواع مفتول فولادی

بیشتر بدانید : سیم مفتول چیست

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *